← terug naar overzicht

Vacature - New Business Development Manager (M/V)

FMI is opgericht in 1962 en bestaat vandaag de dag uit 9 ingenieurs- en productiebedrijven, met meer dan 400 medewerkers. Het concern ontwerpt, produceert en assembleert hoogwaardige mechanische componenten en modules voor onder andere de hightech, medische en industriële sectoren.


FMI Hightech Solutions ontwerpt, produceert en assembleert componenten, tooling en complete mechanische en mechatronische modules ten behoeve van onder andere de medische sector.

FMI INSTRUMED beschikt over een zeer modern en divers machinepark voor verspanen, afwerken en assembleren van hoogwaardig operatie instrumentarium en lichaamsimplantaten.

Ter uitbreiding van ons sales team zoeken wij een:


New Business Development Manager (M/V)


Ben jij iemand die plezier heeft in het leggen van nieuwe contacten, het binnen halen van nieuwe klanten, het behandelen van gecompliceerde aanvragen en verantwoording durft te nemen voor jouw eigen projecten? Dan ben jij de persoon waarnaar wij op zoek zijn!


Functie-inhoud:

Als International New Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van het relatienetwerk in de medische sector binnen een internationale context om de spreiding van producten en diensten, volumes, omzet en het rendement te optimaliseren. Daarnaast richt je je op het systematisch verzamelen en overbrengen van relevante commerciële informatie om de medische sector beter te kunnen ontwikkelen.

 

De New Business Development Manager draagt vanuit de eigen marktkennis bouwstenen aan voor het strategische beleid en de productontwikkeling en levert bijdragen om vooral het externe maar ook het interne accountbeheer te verbeteren. Bij de werkzaamheden zijn initiatief, inventiviteit en het zoeken naar/benutten van nieuwe mogelijkheden van groot belang.


Als New Business Development Manager herken je je jezelf in het volgende:

·       Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie als New Business Development Manager in een technische omgeving.

·       Ervaring met en een netwerk in de medische sector is een pre.

·       Je beschikt over een HBO diploma (bij voorkeur in een technische richting) of HBO werk- en denkniveau.

·       Je hebt aantoonbare succesvolle ervaring met koude acquisitie en het opbouwen van klantrelaties.

·       Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift is een must in deze functie. Goede kennis van de Duitse taal is een pre.


Wat bieden wij:

·       Gevarieerde en uitdagende projecten in een technologisch uitdagende omgeving.

·       Ontwikkelingsmogelijkheden in een groeiend bedrijf.

·       Een open en informele werksfeer.

·       FIT@FMI, een mooi programma gericht op duurzame inzetbaarheid.

·       Een aantrekkelijk salarispakket en goede secundaire voorwaarden.

·       Hierbij kan je denken aan ATV dagen, scholingsmogelijkheden en een goede pensioenregeling.


Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Wij ontvangen graag je sollicitatie via deze sollicitatielink.  Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wilbert de Jongh (Recruitment Coördinator); te bereiken via +31 6 86 83 89 63.

Tags: commercieelmedischnew business

Solliciteren