← terug naar overzicht

Vacature - Senior Software Engineer

Als Sr. Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren, configureren, testen en in bedrijfstellen (op klantlocatie) van machinebesturingen (PLC systemen).

Je maakt functionele ontwerpen in een multidisciplinair team bestaande uit werktuigbouwers, elektrotechnici en software engineers onder leiding van een projectleider. Op basis van deze ontwerpen schrijf je een besturingsprogramma, dit gebeurt met behulp van standaard ontwikkeltools voor de PLC (voornamelijk Beckhoff TwinCAT 3 geprogrammeerd in structured text en C++).


Functie-eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Ervaring met PLC-systemen (bij voorkeur Beckhoff TwinCAT 3)
  • Ervaring met/kennis van object georiënteerd programmeren
  • Kennis van programmeren in structured text en C++


Naast bovenstaande inhoudelijke kennis en ervaring zoeken wij voor deze functie een kandidaat die goede communicatieve vaardigheden heeft, maar ook inhoudelijk "zijn mannetje" kan staan. Je bent een systeemdenker en in staat om het grotere geheel te overzien en minder ervaren collega´s naar een hoger plan te tillen. Naast een denker ben je ook vooral een doener: je bent in staat concepten uit te denken, maar ook om zelfstandig het concept uit te werken, testen en inbedrijf te stellen.


Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Wij ontvangen graag je sollicitatie via deze sollicitatielink.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn